Semi bungalow Pastoor van Tielstraat

Berg en Dal - Leuth
Actueel aanbod

€ 299.500,- tot € 320.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 123m2
Kaveloppervlak
242 - 318m2
Inhoud
464 - 483m3

Over dit project

Verkoop gestart

3 semi-bungalows aan de Pastoor van Tielstraat

De Pastoor van Tielstraat ligt aan de zuidelijke rand van Leuth, een Gelders dorp ten oosten van Nijmegen in het laagvlaktegebied ten zuiden van de rivier De Waal. Beek, Ubbergen en Berg en Dal en de landsgrens met Duitsland begrenzen de zuid- en oostkant van het dorp. De setting is prachtig: je wordt omringd door het fraaie landschap van de Ooij, de Ooijpolder, de Duffelt en de rivier de Waal. Hier kom je thuis in een dorp dat de hectiek van de dag ontspringt. De dagelijkse voorzieningen vind je op steenworp afstand. Hier vind je alles wat je nodig hebt om fijn te wonen, te ontspannen, uit te vliegen en weer terug te keren.

Aan de Pastoor van Tielstraat worden 3 levensloop bestendige woningen gerealiseerd, op kavels vanaf 250 tot 318 m2 met een tuin op het zuiden. Er wordt gebruik gemaakt van een mooie gevelsteen, met fraaie overstekken. Op de begane grond worden een slaapkamer en een badkamer gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Semi bungalow Pastoor van Tielstraat
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
3
Prijs
€ 299.500,- tot € 320.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Berg en Dal.

Aanmelden