Ooijse Graaf fase 3

Berg en Dal - Ooij
Archief

€ 215.000,- tot € 360.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 149m2
Kaveloppervlak
128 - 348m2
Inhoud
443 - 568m3

Over dit project

Aan de rand van Ooij, midden in de prachtige Ooijpolder wordt nieuwbouwwijk De Ooijse Graaf Fase 3 gerealiseerd. In deze schitterende nieuwe woonwijk worden 4 twee-onder-een-kapwoningen en 12 hoek- en rijwoningen gerealiseerd.
De Ooijse Graaf is een mooie locatie om te wonen omdat alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen binnen handbereik is.

Tussen-/ en hoekwoningen:
De tussenwoningen zijn ruime eengezinswoningen. Op de begane grond zijn de woningen uitgevoerd met een royale living met open keuken en toegang tot de tuin. Op de verdieping worden drie slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Dankzij de rechte wanden op de verdieping kunt u alle beschikbare ruimte maximaal gebruiken. De zolderetage is via een vaste trap bereikbaar en biedt de mogelijkheid voor een extra ruime slaapkamer.

Twee-onder-één-kapwoningen:
De twee-onder-één-kapwoningen zijn ruime statige woningen in een kenmerkende jaren '30 stijl. Op de begane grond zijn de woningen uitgevoerd met een royale tuingerichte living met openslaande deuren, een ruime en complete keuken en een royale garage. Op de verdieping worden drie ruime slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Dankzij de rechte wanden op de verdieping kunt u alle beschikbare ruimte maximaal gebruiken. De zolderetage is via een vaste trap bereikbaar en biedt de mogelijkheid voor nog eens twee extra slaapkamers. Een super complete woning met volop ruimte om te wonen zoals u dat wenst.

Afwerking:
Iedere woning wordt zeer compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.
Deze zijn geheel aan uw eigen smaak aan te passen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ooijse Graaf fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 215.000,- tot € 360.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
St. Canisiussingel 19
6511 TE Nijmegen
annette.brinks@hansjanssen.nl
http://www.hansjanssen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Berg en Dal.

Aanmelden